neděle 23. února 2014

Jarní prázdniny 2014

Lyžování v Itálii



V pondělí večer jsme nasedli do autobusu a ráno byli ve středisku Nauders. Malé středisko vhodné pro nástup rovnou z autobusu. Najezdili jsme i s vleky asi 70km podle SportsTackeru. A nic zajímavého mi v paměti neutkvělo.

Spali jsme v Latsch, rsidence Montani. Výborné ubytování mezi jablečnými sady, bazén a souna v ceně. Do obchodu 5 minut.

Další den nás potkalo Val Senales v mlze. Asi 33 km podle SportsTrackeru. Byl to boj a jediné světlé místo byla chata Bella Vista s výbornou kuchyní. Ostatně stejně jako minule.

Následovalo středisko Sulden. Strašně malé, strašně daleko. Po nočním sněžení ale mělo skvělé terény v prašanu. Totálně jsme se oddělali. Další den se zase jelo do Suldenu. Vzdali jsme to, už tam nebylo co jezdit a den u bazénu je také hezká dovolená.

Poslední den trojstředisko Serfaus-Fis-Ladis. Počasí vyšlo, lyžovali jsme celý den na sluníčku. Asi deset čísel nového sněhu zapříčinilo, že černé byly neupravené a nepříjemné. Padaly laviny, horská zasahovala a vrtulníky létaly. Ale projeli jsme středisko celé. Asi jediné, co letos stálo za to.



Cesta byla rychlá a v neděli ráno ve dvě jsme byli doma v posteli.
360EUR permice za čtyři dny, 185EUR jísdlo a zájezd 14400CZK, celkem 29000